ECADEMY

UW THEMA'S

Grundfos ALPHA3

Dit onderwerp biedt een inleiding in de ALPHA3 met speciale nadruk op het efficiënt en gemakkelijk balanceren van verwarmingssystemen in eengezinswoningen.

Grundfos GO Balance:

Grundfos SCALA2 boosterpomp

This topic will introduce you to the applications and benefits of the water booster pump, SCALA2, including the concept of perfect water pressure.

Grundfos Autoadapt

Deze module helpt u de Grundfos AUTOADAPT technologie beter te begrijpen en hiervan te profiteren. De AUTOADAPT technologie wordt gebruikt in enkele van onze producten, met inbegrip van de ALPHA2 circulatiepomp.

Grundfos Comfort

Grundfos COMFORT is onze serie systemen voor warmwatervoorziening voor huishoudelijke toepassingen. In dit onderwerp duikt u in COMFORT en alle geavanceerde technologie die daarachter verscholen ligt.

De Grundfos Sololift2

De Grundfos SOLOLIFT2 is een veelzijdige serie opvoerinstallaties voor woonhuizen en lichte utiliteitsgebouwen. In dit onderwerp maakt u kennis met de serie, en met de belangrijkste eigenschappen en voordelen.

De Grundfos MAGNA3

Voltooi dit onderwerp om alles te leren wat u zou moeten weten over de Grundfos MAGNA3 circulatiepomp, inclusief technische details en voordelen voor installateur en huiseigenaar.

Drukverhogers

Blijf goed op de hoogte van Grundfos CM Boosters en MQ Boosters, inclusief de geavanceerde CMBE Booster met aandrijving met variabel toerental voor comfort door constante druk.

Basiskennis en pomptypes

Is het nodig om uw basiskennis op te frissen over hoe pompen werken en hoe ze zijn onderverdeeld? Dit onderwerp geeft u de antwoorden, en geeft een overzicht van de belangrijkste pomptypes die Grundfos maakt.

De Grundfos Unilift

Ontdek hoe de Grundfos Unilift KP, AP/AP-B en CC tegemoet komen aan drainage-gerelateerde behoeften in een groot aantal toepassingen thuis.

 

Regenwaterrecuperatie

Regenwaterrecuperatie zal in de toekomst belangrijker worden naargelang zuiver drinkwater schaarser wordt in de wereld. Dit thema introduceert onze reeksen oplossingen voor huishoudelijke regenwaterrecuperatie installaties.

ALPHA2

Het ALPHA2 thema leert u alles wat u moet weten over deze klassieke, kleine circulator - van voordelen tot installatie en regelmethodes.

De Grundfos MQ

De Grundfos MQ is een plug & play, eenvoudig te installeren en eenvoudig te bedrijven alles-in-één booster voor gebruik in woonhuizen. Gebruik het MQ trainingsonderwerp om te leren waarom de pomp ideaal is voor toepassingen binnen en buiten woonhuizen waar lage waterdruk een probleem is. U leert ook punten die van belang zijn bij het installeren en bedrijven.

Waterbronnen en andere grondwatertoepassingen

Grundfos levert een breed scala aan dompelpompen voor waterbronnen en andere grondwatertoepassingen. Voltooi dit thema om kennis te maken met onze SP/SPA, SQ en SQE pompen voor waterbronnen.

Toon: