Over ons

Water

Wij ontwikkelen wateroplossingen voor de wereld. We bepalen de norm op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Wij zijn een pompbedrijf dat dagelijks miljoenen mensen raakt. Onze oplossingen helpen onze partners en klanten om water te verplaatsen van A naar B. Drinkwater leveren voor de kleinste dorpen en de hoogste wolkenkrabbers, afvalwater behandelen, verwijderen en warmte en comfort brengen aan de wereld - of afkoelen.


De toekomst

Naar onze mening ligt onze gezamenlijke toekomst in energiebesparend gedrag, nieuwe vormen van energie en duurzame productie. Daarom gaat Grundfos - nu en in de toekomst - door met het inzetten van al onze middelen om duurzaamheid in alle vormen te stimuleren - bij onszelf, onze klanten en zakenpartners.

Over Grundfos

Ons bedrijf

Innovatie is ons merk. Duurzaamheid is ons hart. En excellentie dragen wij hoog in het vaandel. Wij zijn een wereldwijd bedrijf met een drive om oplossingen te ontwikkelen voor de wateruitdagingen in de wereld. 

Ons bedrijf

Kom bij Grundfos werken

Kom bij Grundfos werken

Wij werken met de besten. We bieden uitdagende carrièremogelijkheden voor professionals, studenten en afgestudeerden. Samen creëren we geweldige producten en oplossingen. In onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop - en alles daartussenin.

Bekijk de vacatures

News & media

Nieuws & media

Wanneer u vragen heeft, staan we u graag te woord. Journalisten en vragen van de media beantwoorden we met een open gedachte. We delen graag verhalen uit onze wereld met u. 

Lees verder

Blijf op de hoogte

Volg Grundfos op social media:

Connect with us