Grundfos ALPHA2 - toonaangevende circulatiepomp nu met 5 jaar garantie

01/09/2015

Grundfos ALPHA2, with 5 years warranty

Grundfos ALPHA2 - toonaangevende circulatiepomp nu met 5 jaar garantie

De Grundfos ALPHA2 maakt wederom het verschil. De pomp is niet alleen de meest energie-efficiënte circulatiepomp in zijn klasse. De Grundfos circulatiepomp is nu voorzien van nog een groot voordeel: 5 jaar garantie op alle ALPHA2 circulatiepompen geproduceerd vanaf 2015.

Grundfos ALPHA2 is een baanbrekende circulatiepomp – gebaseerd op 60 jaar Grundfos ervaring en 3 miljoen ALPHA2 pompen in het veld. De nieuwe ALPHA2 is van binnen en buiten opnieuw ontworpen en levert het hoogste rendement binnen de verwarmingsbranche, met eigenschappen die het installeren, regelen en optimaliseren eenvoudiger en sneller maken dan ooit tevoren.

AutoAdapt – past zich automatisch aan de systeem vereisten aan
Praktijkonderzoek toont aan dat 88% van alle circulatiepompen niet optimaal werken. Door te kiezen voor een ALPHA2 met Grundfos AUTOADAPT, heeft u het voordeel van een pomp die zich automatisch aanpast aan de meest optimale systeembehoeften zonder dat daar enige manuele aanpassing aan te pas komt. Installeren was nog nooit zo eenvoudig en de besparing voor uw klanten nog nooit zo groot - zonder concessies te doen aan het comfort.


Kataforse oppervlaktebehandeling
Kataforese oppervlaktebehandeling van het pomphuis biedt ultieme corrosiebestendigheid en maakt de pomp geschikt voor koud water toepassingen. U kunt de ALPHA2 gebruiken in koelapplicaties met verpompte vloeistoftemperaturen vanaf +2°C. Dit betekent dat de nieuwe ALPHA2 niet alleen uw verwarmingsvraag afdekt, maar ook tot 90% van uw airconditioning- en koelvereisten.


Keramische as en lagers
Elke ALPHA2-circulatiepomp is uitgerust met een keramische as en keramische lagers. Resultaat:

•Minimale wrijving

•Toegenomen pompefficiëntie en -betrouwbaarheid

•Aanzienlijk langere levensduur van de pomp