Grundfos Product Center vervangt WebCAPS de online catalogus

15/09/2015

Grundfos Product Center

Na meer dan een jaar parallel aan elkaar te hebben gedraaid wenst op 17 september het Grundfos Product Center zijn voorganger, WebCAPS, een prettige oude dag toe.

De overgang is al enige tijd aan de gang. Het Grundfos Product Center, de moderne en gebruikersvriendelijke vervanging voor WebCAPS, begon in mei 2014.
De twee systemen hebben sindsdien naast elkaar gelopen, maar op 17 september stopt Grundfos met WebCAPS.
"We hebben beide systemen een tijdje naast elkaar laten lopen om te zorgen voor een goede overgang van WebCAPS naar het Grundfos Product Center, zowel voor klanten als voor collega's. De tijd is nu rijp om met WebCAPS te gaan stoppen", aldus Lars Egede, verantwoordelijk voor het Grundfos Product Center.
Hij is ervan overtuigd dat niemand het oude systeem zal missen nadat ze eenmaal met het Grundfos Product Center hebben gewerkt:
"Het Grundfos Product Center is de ruggengraat van alles wat onze klanten nodig hebben in hun dagelijkse werk. Dat is altijd onze focus geweest, sinds we zijn begonnen met de ontwikkeling ervan. Het resultaat is een intuïtief systeem met vele functionaliteiten, en we weten dat zowel klanten als collega's tevreden zijn met de manier waarop het Grundfos Product Center nu werkt."


Links en bookmarks blijven werken
Lars Egede benadrukt dat gebruikers nog steeds zullen vinden wat ze zoeken, ook nadat WebCAPS is uitgeschakeld.

"We zijn ons er goed van bewust dat vele van de duizenden klanten die onze hulpmiddelen elke dag gebruiken, dit al jaren zo hebben gedaan. Velen van hen gebruiken directe links of bookmarks naar de specifieke functionaliteit die ze nodig hebben. Deze links zullen blijven werken, en de gebruiker wordt doorgelinkt naar de juiste plaats in het Grundfos Product Center."
Dit doorlinken betekent dat als u WebCAPS in een webbrowser heeft gebookmarkt, deze bookmark nog steeds werkt, maar dat u wordt doorgelinkt naar het Grundfos Product Center. Datzelfde geldt ook voor links in e-mailberichten of op webpagina's.
 

Een lange overgang
De overgang naar het nieuwe dimensionerings- en zoeksysteem heeft een tijdje geduurd.
"Wanneer klanten dagelijks met je systeem werken, dan is het belangrijk dat alles werkt om aan hun wensen te voldoen", zegt Lars Egede en hij vervolgt:
"Bovendien moesten we de kinderziekten uit het systeem halen. We zijn ervan overtuigd dat we dit nu gedaan hebben, en om de toekomstige kwaliteit en werking van het Grundfos Product Center te garanderen sluiten we nu WebCAPS."
 

Ondersteunende, persoonlijke aandacht
Aanmelden is niet nodig om gebruik te kunnen maken van het Grundfos Product Center. Maar Lars Egede raadt u wel aan om een persoonlijk profiel aan te maken in het systeem. Hiermee krijgt u de beschikking over extra functionaliteiten, zoals toegang tot recente en bewaarde items of zelfs hele projecten, allemaal vanaf de startpagina van het Product Center.
Ook in de toekomst blijft Grundfos het Product Center doorontwikkelen. Gebruikers kunnen nieuwe functionaliteiten verwachten, en ook een verdere integratie met andere systemen van Grundfos.
 

ENKELE VERBETERDE FUNCTIONALITEITEN IN HET GRUNDFOS PRODUCT CENTER

Informatie vinden via:
Snelle zoekfunctie - Zoek naar een specifieke pomp en vind informatie over afmetingen en vervanging;

Zoeken op basis van medium - Voer uw medium, temperatuur en concentratie in om de pompen te vinden die de klus kunnen klaren;

Snelle selectie - Voer de opvoerhoogte en het debiet van uw gewenste pomp in, en het systeem vindt alle Grundfos pompen die aan deze criteria voldoen.;

Resultaten op maat - Zoekresultaten worden gerangschikt in opties voor de minst dure pompen, de pompen met het laagste energieverbruik, en de pompen met de laagste life cycle costs.

Uitgebreide productinformatie - Het Center heeft een database met CAD-tekeningen, informatie over reserveonderdelen, servicesets en instructievideo's.


Andere gebruikersvriendelijke functionaliteiten zijn:
Toegankelijkheid - Toegang tot het Grundfos Product Center vanaf elke computer, tablet of smartphone.

Gebruikersinstellingen - Het systeem bewaart de taal en munteenheid van de gebruiker, items en onlangs bekeken producten.

Bewaarde projecten - Geregistreerde gebruikers kunnen hun gehele project bewaren om er later mee te werken. Vervangingsmogelijkheden en reserveonderdelen zijn slechts één muisklik bij u vandaan.

Ga naar het Grundfos Product Center