Ontdek onze nieuwe circulatoren ALPHA2 & ALPHA3

26/09/2018

De ALPHA2 en ALPHA3

Niet alleen de ALPHA1 L staken we in een nieuw jasje. Ook de ALPHA2 & 3 kregen een upgrade met een aantal handige kenmerken en gebruiksvriendelijke applicaties op uw smartphone, speciaal ontworpen voor de installateur die zijn klanten nét dat tikkeltje meer wil bieden! Lees hier meer.

Het grote voordeel van de ALPHA2 & 3 is dat het systeem met deze pompen volledig kan worden uitgebalanceerd met exacte gegevens en berekeningen van de installatie zelf, wat zorgt voor een significante daling in stookkosten én een optimaal comfort in elke kamer van het huis.

De applicatie Go Balance zorgt ervoor dat het systeem zo wordt ingesteld dat de warmte-energie verdeeld wordt met de exacte hoeveelheid water die nodig is om alle radiatoren en/of het vloerverwarmingssysteem de gewenste warmte te geven.
De exacte gegevens en berekeningen kan u zien door middel van de GO Balance App, die beschikbaar is in zowel de App Store als de Google Playstore en die u op een eenvoudige manier door het hele balanceringsproces zal loodsen. Hierdoor wordt gissen naar de juiste balancering verleden tijd! In onze filmpjes voor zowel ALPHA2 als ALPHA3 leert u hoe u eenvoudig kan balanceren. 

Wat zijn dan eigenlijk de grote verschillen tussen de ALPHA2 & 3?

ALPHA2 ALPHA3
Besturing via de knoppen op de pomp zelf Besturing via uw smartphone (Go Remote App)
Drie vaste curves en snelheden voor constante en proportionele druk Vrij instelbare curves 
AutoAdapt instelling voor radiatoren AutoAdapt instelling zowel voor radiatoren als voor vloerverwarming
Balanceren met behulp van de ALPHA Reader, die via een optische sensor met de pomp communiceert Ingebouwde bluetooth waardoor u via een directe connectie kan balanceren