De Grundfos Doelstelling

file

De missie en visie van Grundfos zijn vervangen door de Grundfos Doelstelling, die als volgt wordt uitgedrukt:

Grundfos is een wereldwijde leider in geavanceerde pompoplossingen en een trendsetter in watertechnologie. We dragen bij aan wereldwijde duurzaamheid met baanbrekende technologieën die de kwaliteit van leven voor mensen verbeteren en de aandacht voor de planeet vergroten.

Hier kunt u lezen wat de woorden betekenen:

"Wereldwijde leider" betekent dat Grundfos door klanten en concurrenten over de hele wereld wordt gezien als toonaangevende wereldspeler binnen de pompindustrie. We ontwikkelen, produceren, verkopen en servicen hoogwaardige pompoplossingen en we stellen de norm binnen de industrie.

"Geavanceerde pompoplossingen" betekent dat we kant-en-klare pompoplossingen leveren om aan de wensen van onze klanten te voldoen - het maakt niet uit hoe complex de oplossing is, waar deze moet worden gebruikt en hoe groot deze is.

"Trendsetter binnen de watertechnologie" betekent dat we ernaar streven om één van de industriële leiders te zijn die manieren vinden om nieuwe technologieën te gebruiken voor het transporteren en zuiveren van water en afvalwater.

"Bijdragen aan wereldwijde duurzaamheid" betekent dat we zaken doen op een milieubestendige en duurzame wijze, en duurzame oplossingen van wieg tot graf creëren. We zijn willen een aanzienlijke bijdrage leveren aan de reductie van de invloed op het milieu door de CO2-emissieniveaus van onszelf en van onze klanten te beperken. We richten ons op het realiseren van schonere technologieën en oplossingen die waterverbruik beperken, rendement verbeteren, klanten in staat stellen om hun water- en energieverbruik te verminderen, en het hergebruik van hulpbronnen stimuleren.

"Baanbrekende technologieën" betekent dat we oplossingen gaan uitvinden die de wereld nog nooit heeft gezien. We willen onze zakelijke activiteiten uitbreiden met de toevoeging van nieuwe categorieën en gebieden door onze technologieën te gebruiken op nieuwe en creatieve manieren, gebaseerd op de eisen en wensen van onze klanten.

"De kwaliteit van leven voor mensen en de zorg voor de planeet verbeteren” betekent dat we aandacht hebben voor mensen in de groeiende wereld, en dat bij onze oplossingen altijd de menselijke, sociale en milieu-aspecten in balans moeten zijn. We willen mensen in staat stellen om voor zichzelf te zorgen, en we willen meer mensen een comfortabel leven geven zonder dat dit ten koste gaat van het milieu en de natuurlijke hulpbronnen van de planeet. We willen altijd graag oplossingen vinden voor de armste gebieden in de wereld, en voor mensen met speciale behoeften.