Start Grundfos Product Center
replace text

Uw persoonlijke assistent

Bekijk het Grundfos Product Center als uw persoonlijke assistent voor alles wat met Grundfos te maken heeft. Het onthoudt wie u bent, uw voorkeuren qua manier van werken, uw recente zoekopdrachten en andere activiteit. Gewoon inloggen, en het Product Center toont als uw recente en opgeslagen activiteit – inclusief volledige projecten – direct op de hoofdpagina. Meer nog, het Product Center is geoptimaliseerd voor mobiele toestellen, zodat u van overal toegang heeft, zelfs op uw smartphone of tablet.

replace text

Curves, info, CAD tekeningen...

Voor elke pomp in onze productcatalogus, geeft het Grundfos Product Center u de informatie die u nodig heeft – inclusief pompcurves, technische gegevens, CAD tekeningen, mogelijke reserveonderdelen, installatiegidsen, video's en andere documentatie – alles op één plaats op de productpagina. Zoek simpelweg, of dimensioneer je weg naar de pomp die u wenst, en de productpagina van de pomp dient als een virtuele encyclopedie met nuttige informatie over de pomp in kwestie.

replace text

Alles in uw hand

Het Grundfos Product Center is een online tool om de juiste pompoplossing voor nieuwe installatie of ter vervanging te zoeken en te dimensioneren, of voor informatie te raadplegen over pompen die u reeds heeft. In het Product Center kan u pompen dimensioneren, de Grundfos productcatalogus doorbladeren, geschikte pompen voor vervanging vinden en pompen vinden voor het verpompen van specifieke vloeistoffen. En als het ultieme productzoeksysteem voor alles van Grundfos, omvat het Product Center elke sector waarin we actief zijn, zowel huishoudelijke gebouwentechniek en utiliteitsbouw als de industrie, profesionele watervoorziening/afvalwaterbeheer en OEM oplossingen.