Case zoeken

Zoeken herstellen
Resultaten 1 tot 10 van in totaal 14 resulten
Case banner
16 Oxiperm Pro systemen voor het beurscentrum in Munchen
16 Oxiperm Pro desinfictiesystemen met doorspoelsysteem voor Beurscentrum Munchen
16 Oxiperm Pro systemen voor het beurscentrum in Munchen
16 Oxiperm Pro desinfictiesystemen met doorspoelsysteem voor Beurscentrum Munchen
Besparingen en procesveiligheid bij SaSch
Sinds de omschakeling naar SMART Digital doseerpompen van Grundfos in 2013 heeft het SaSch openbare zwembad in het Duitse Bruchsal profijt gehad van besparingen op chemicaliën en ongeëvenaarde operationele betrouwbaarheid. Zes DDA-FCM 7.5-16 doseerpompen zijn betrokken bij de belangrijke waterzuiveringsprocessen van het zwembad op een veilige, nauwkeurige en rendabele wijze.
Brussel ruimt haar rioolwater op
De Zenne: van open riool tot levende rivier
Brussel ruimt haar rioolwater op
De Zenne: van open riool tot levende rivier
Complexe bioethanol-productie vertrouwt op DDA-FCM
Toen traditionele doseerpompen niet konden omgaan met veelvuldige drukwisselingen, fluctuaties in productiehoeveelheden en ontgassingsproblemen met chemicaliën kwam het Litouwse bedrijf AB Biofuture bij Grundfos terecht. De DDA-FCM pomp loste alle problemen op, en mede hierdoor had het bedrijf een moderne bioethanol-productie die zich de beste mocht noemen van de Baltische staten.
CRN met speciale luchtkoeling lost asafdichtingsprobleem op bij zuivelfabriek.
Met een omzet van ongeveer 400 miljoen Euro is de Milk Union Hocheifel (MUH) uit Duitsland, Europa's grootste UHT melkproducent (Ultra Heat Temperature) en voorzien zemelk voor meer dan 170 bekende bedrijven.
DDA-FCM geeft snoepfabrikant nieuwe flexibiliteit
Chocotech uit Wernigerode in Duitsland vertrouwt al jarenlang op de DDA-FCM voor het doseren van kleur, smaak en zuur in hun apparatuur voor de productie van snoep. Met het indrukwekkende doseervolumebereik kan de DDA-FCM naadloos veranderingen in productiehoeveelheden aan. Eén pomptype kan vrijwel alle wensen van Chocotech bestrijken, waardoor het bedrijf aanzienlijk kan besparen op resereveonderdelen, en de digitale doseeroplossing geeft de innovatieve reputatie van Chocotech een boost.
Doseernauwkeurigheid bevestigd in universitair onderzoek
Een onafhankelijk universitair onderzoek ondersteunt de beweringen die gedaan zijn door Grundfos over de doseernauwkeurigheid van de DDA-FCM. Bij testen met water is de afwijking tussen setpoint en daadwerkelijke waarde minder dan één procent bij een debiet van meer dan 50 ml/uur; vergelijkbare indrukwekkende resultaten zijn bevestigd voor chloorbleekmiddel. De conclusie is helder: de SMART Digital DDA-FCM is veel beter dan conventionele doseerpompen als het gaat om nauwkeurigheid.
Grundfos dosering zorgt voor technische vooruitgaan in Russische papierfabriek
De Mayak papierfabriek in Rusland is één van de grootste papierproducenten in de wereld en de oudste onderneming van Rusland opgericht in 1850.