Ecademy

Ecademy

Grundfos Ecademy – gratis online training 24/7

Wilt u uw kennis over pompen uitbreiden, maar heeft u te weinig tijd? De Grundfos Ecademy biedt gratis online training - de klok rond. Leer over producten en toepassingen, krijg installatietips en veel meer. Als u zich eenmaal heeft aangemeld, dan krijgt u vrije toegang tot het gehele Ecademy trainingsplatform met inhoud die naar uw behoeften op maat is gemaakt.

Kies één van onze meest populaire onderwerpen hieronder of ga naar de complete lijst met onderwerpen op de site van de Ecademy.

aLPHA2

ALPHA2

Maak kennis met de ALPHA2, leer wat z'n eigenschappen en voordelen zijn en krijg tijdsbesparende installatietips in het Ecademy-onderwerp over 's werelds populairste circulatiepomp.

Bekijk de instructiefilmpjes

ALPHA3 systeem

In dit Ecademy-thema ontdekt u hoe u eenvoudiger dan ooit waterzijdig kunt inregelen met het ALPHA3 systeem: De ALPHA3 pomp, de ALPHA Reader en de GO Balance app. U leert ook wat de toegevoegde waarde is van de geavanceerde ALPHA3 circulatiepomp in meer detail.

Bekijk de instructiefilmpjes

SCALA2

In dit thema maakt u kennis met de toepassingen en voordelen van de SCALA2 boosterpomp voor water, en leert u hoe u deze pomp in drie simpele stappen kunt installeren. Hier leest u hoe u het comfort van huiseigenaren kunt verhogen met perfecte waterdruk.

Bekijk de instructiefilmpjes

Grondbeginselen en pomptypes

Wilt u uw basiskennis over de werking van pompen en hun indeling opfrissen? In dit thema vindt u de antwoorden, alsmede de belangrijkste pomptypes die Grundfos produceert.

Bekijk de instructiefilmpjes