Ketelvoeding

Overzicht

Overzicht

Ketel

Productielijnen zijn sterk afhankelijk van een doelmatig en betrouwbaar ketelbedrijf. Daarom zijn de robuuste voedingspompen van Grundfos voor stoomketels, heetwater ketels en thermische olieketels speciaal ontworpen om optimale prestaties te bieden, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Alle Grundfos toevoerpompen kunnen worden uitgerust met een geïntegreerde frequentie-omvormer voor het optimaliseren van processen qua temperatuur, drukniveau en stoomkwaliteit. Als het conditioneren van het water deel uit maakt van het proces, dan zullen doseerpompen een uiterst nauwkeurige dosering van een additief waarborgen.

Stoom: Wanneer het om voedingspompen gaat, vallen stoomketels onder de zwaarste en meest uitdagende toepassingen. Het proces omvat hoge druk, hoge omgevingstemperaturen en een significant aantal starts en stops welke de pomp belasten. Om bestand te zijn tegen de extreme omstandigheden, zijn de Grundfos meertraps voedingspompen geoptimaliseerd op elke mogelijke wijze en zijn zelfs in staat om om te gaan met slechte inlaatcondities. De pompen kunnen tevens worden geleverd met luchtgekoelde bovenkant die de asafdichting beschermd tegen beschadiging door hoge temperaturen - met een bewaking die het proces zal bewaken en u waarschuwen omtrent evenuele afwijkingen.

Tapwater: De Grundfos eentraps shunt pompen voor tapwaterboilers zijn geschikt voor watertemperaturen tot max. 110 °C, om te waarborgen dat elk proces dat heet water nodig heeft voldoende wordt gevoed - en dat de watertemperatuur in de bolier constant is.

Thermische olie: Thermische olie is een uiterste geschikt alternatief voor stoom in veel processen, met name waar hoge druk is vereist. Het Grundfos programma voedingspompen voor thermische olie toepassingen is geschikt voor temperaturen tot max. 240 °C en bestaat uit eentraps en meertraps modellen.

 

Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg