Koelen en vriezen

Overzicht

Overzicht

Koelen en vriezen

Koelen vormt het zenuwcentrum van veel industriële toepassingen - van sanitaire procesleidingen, via koeltorens tot bewerkingsprocessen. Dit vraagt om uiterst betrouwbare oplossingen met Grundfos aan uw zijde bent u gegarandeert van optimale prestaties van zowel primaire als secundaire koelmiddelen.

De Grundfos koelmiddelpompen zijn geschikt voor brijn, glycol en ammoniak alsmede voor de koelmiddelen die wat uitdagender zijn, zoals kooldioxide en CFC. Deze veelzijdigheid, samen met een sterke focus op het type asafdichting welke nodig is om de veiligheid, duurzaamheid en efficiëncy te optimaliseren in een bepaalde toepassing, is hetgeen ons onderscheid van de concurrentie. Een koel- of vriestoepassing kan ook worden geleverd met doseerpompen die een zeer nauwkeurige dosering van chemische additieven waarborgen.

Als leverancier van een compleet programma kan Grundfos u ook voorzien van maatwerk airconditioning oplossingen alsmede zeer compacte pompen voor koeling in de metaalbewerkingsindustrie.

Belangrijke opmerkingen

Grundfos biedt ATEX goedgekeurde motoren en pompen voor explosiegevaarlijke omgevingen.

Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg