Distributie

Overzicht

Overzicht

Het waarborgen van de juiste balans tussen autonome systemen en drukzones is zeer belangrijk in een waterdistributiesysteem. Grundfos pompen zijn specifiek ontworpen voor duurzaam gebruik en er kunnen variabele debieten droog of nat worden geïnstalleerd. Het nauwkeurige beheer van de drukzones die worden geboden door het Grundfos Hydro MPC programma meertraps drukverhogingssystemen op basis van verticale meertraps centrifugaalpompen (CR) waarborgt een systeembetrouwbaarheid en geminimaliseerde systeembelasting.

De Grundfos reeks niveauregelaars biedt een uiterst betrouwbare bewaking en regeling van max. zes pompen en kunnen samenwerken met motorbeveiliging en frequentie-omvormers. Een uitgebreid programma van sensortoebehoren - zoals niveau-, debiet- en temperatuursensoren - waarborgen dat u kunt beschikken over de benodigde data voor het besturingssysteem van uw pomp.

Traditioneel vormen chloorverbindingen de meest toegepaste methode voor chemische desinfectie. Grundfos kan advies geven en desinfectie-oplossingen bieden op basis van chloorverbindingen en we kunnen ook helpen met desinfectie m.b.v. ozon. UV-straling in de juiste dosering heeft zich ook bewezen als een effectieve manier van eliminatie van bacteriën en virussen zonder dat toxische bijproducten worden gevormd.

Grundfos kan complete doseerpompsystemen leveren voor grote en kleine volumes en gebaseerd op verschillende technologieën voor flocculatie, desinfectie en pH-regeling. Daarnaast biedt het Grundfos programma van elektronische en elektrochemische accessoires een volledige besturing van uw doseer- en desinfectieprocessen en kan dit naadloos worden geïntegreerd in uw systeem.

De overwogen toepassing van technologie waarborgt de best mogelijk match met uw pompvereisten. Grundfos natte meertraps pompen combineren pompregelaars Control MPC), externe frequentie-omvormers (CUE) voor variabele toerentalaandrijvingen, motorbeveiliging (MP204) voor het bewaken van motorcondities en aanpassen aan wijzigende condities en een flexibele opvoerslang om de systeemfrictie tot een minimum te beperken.

Grundfos kan de specialistische expertise bieden om u te helpen uw prestatiedoelstellingen te halen, van de eerste identificatie van de behoeften, tot de selectie, installatie, het bedrijf en onderhoud van het pompstation. Grundfos inbedrijfstellingsovereenkomsten waarborgen een juiste installatie en servicecontracten beslaan alle eventualiteiten, van routine onderhoud tot reserve-onderdelen en pomp-audits.

Downloads
Downloads

Downloads

 

vraaggestuurde distributie

Vraaggestuurde distributie

Betrouwbare en kosteneffectieve waterdistributie.


wu profiel

Doe eens een stapje terug...

Krijg oog voor het grote geheel. Grundfos waterbedrijven brochure.


Cases
Nieuws
Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg