Downstream

Overzicht

Overzicht

Downstream

Doordat ze een uiterst hygiënisch bedrijf waarborgen is het Grundfos programma sanitaire pompen de voor de hand liggende keuze voor het omgaan met gezuiverde producten in downstream processen. De pompen transporteren de media voorzichtig en nauwkeurig door afscheidings-, terugwinnings- en zuiveringsprocessen zodat het eindproduct van de best mogelijke kwaliteit is.

Afhankelijk van de procesflow en -druk, enkeltraps- of meertraps verwijderen enkeltraps of meertraps centrifugaalpompen de afgescheiden vloeistof en transporteren ze het geraffineerde product naar de volgende processtap. Visceuze en afschuifgevoelige media worden efficiënt getransporteerd door robuuste lobbenpompen die gegarandeerd voorzichtig omgaan met het product.

Met name voor zuiverings- en sterilisatieprocessen bij de productie van water voor inspuiting (WFI) biedt Grundfos sanitaire pompoplossingen voor filter-, membraan en destillatietoepassingen.

Ongeacht het product, behandelt Grundfos het met de grootst mogelijke zorg om zowel de zuiverheid en de producteigenschappen te behouden, bij een grote betrouwbaarheid van de installatie en een geoptimaliseerd energieverbruik.

Gerelateerde producten
Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg