Filtratie


 
 

Overzicht

Eindfiltering van water voor distributie wordt efficient ondersteund door de Grundfos programma's van hoge-capaciteit pompen die elke druk bieden voor elke doorstroming. Filterprocessen variëren van een eenvoudige fysieke barrière tot chemische of biologische processen.

Grundfos kan pompoplossingen leveren voor een grote variatie aan debietvereisten van te behandelen water, van enorme split-case en gemengde flow pompen, waar het accent ligt op het verplaatsen van water en niet zo zeer op de toegevoegde druk, tot onze zeer succesvolle verticale meertraps centrifugaalpomp (CR) - en dekken alle tussenliggende prestatievereisten af.

Grundfos kan de specialistische expertise bieden om u te helpen uw prestatiedoelstellingen te halen, van de eerste identificatie van de behoeften, tot de selectie, installatie, het bedrijf en onderhoud van het pompstation. Grundfos inbedrijfstellingsovereenkomsten waarborgen een juiste installatie en servicecontracten beslaan alle eventualiteiten, van routine onderhoud tot reserve-onderdelen en pomp-audits.

Downloads

 

Pompen voor waterbehandeling

Waterbehandeling met de pomp als centraal element.

wu profiel

Krijg oog voor het grote geheel. Grundfos waterbedrijven brochure.


Telefoonnummer: 03 870 73 20
Adres: Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM
Website: http://be.grundfos.com
Salesverantwoordelijke voor: België
Luxemburg

Telefoonnummer: 03 870 73 50
Adres: Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM
Website: http://be.grundfos.com
Salesverantwoordelijke voor: België
Luxemburg

Hoe zou u uw ervaring met onze website beoordelen?Aanvullende opmerkingen

E-mail