Drukverhoging - bedrijfsgebouwen

Overzicht

Overzicht

Geavanceerde drukverhogers

Onze meest geavanceerde drukverhogingsset is voorzien van software die is geoptimaliseerd voor de applicatie. Hier vindt u functies zoals de proportionele drukfunctie die wordt gebruikt voor wrijvingsverliescompensatie in grote leidingnetwerken. U krijgt ook de zachte drukopbouwfunctie, die ideaal is voor installaties met een instabiele voedingsspanning.

Besturingen en communicatie

Door het aansluiten van de Hydro MPC op een computer via een bussysteem kunt u uw drukverhogingssysteem op afstand bewaken en besturen. Hierdoor is het gemakkelijk om de prestaties te bewaken en de systeeminstellingen te optimaliseren, waar u ook bent. De Hydro MPC drukverhogingsset is compatibel met alle belangrijke communicatiesystemen.

Turnkey efficiciëntie

Alle Grundfos drukverhogingssystemen zijn standaard voorzien van de art EI2 pompen, die een hoge efficiëntie en extreem lage geluidsniveaus waarborgen. Daarnaast zijn onze systemen turnkey producten - elk systeem is gebruiksklaar zodra de installateur het heeft aangesloten op water en elektriciteit.

Pomphygiëne

Grundfos is pionier op het gebied van hygiënisch ontworpen drukverhogingssystemen. De Grundfos roestvaststalen spruitstukken beschermen tegen corrosie en alle oppervlakken, aansluitingen en hoeken zijn helemaal glad, afgerond en zonder spleten. Dit voorkomt dode hoeken en biedt de best mogelijke condities voor het beheersen van de hygiëne van het pompsysteem.

Cases
Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg