Proceswater - gebouwen

Overzicht

Overzicht

Proceswater - gebouwen

Industriële gebouwen wereldwijd profiteren van de uitgebreide kennis van Grundfos over proceswatertoepassingen. Onze grondig beproefde en geteste pompoplossingen functioneren foutloos in douches en voor de koeling van airconditioningsystemen, waarbij wordt gewaarborgd dat de kwaliteit van het gecirculeerde water drinkwaterkwaliteit is.

Legionella bacteriën in proceswater moet tegen elke prijs worden voorkomen om er voor te zorgen dat mensen gezond blijven. Hiervoor moet het water eerst gezuiverd worden. Grundfos biedt een top-op-the-line chloordioxide desinfectiesysteem, dat efficiënt alle biofilm vernietigt in leidingen en heetwatertanks om er voor te zorgen dat bacteriegroei wordt voorkomen. Digitale doseerpompen doseren de chemische stof nauwkeurig op een kosten-effectieve manier die tevens het risico van overdosering elimineert. Gedurende het hele proces wordt de waterkwaliteit bewaakt om de veiligheid te garanderen. Daarnaast zijn betrouwbare meet- en regeloplossingen leverbaar. Deze kunnen worden aangepast om te voldoen aan individuele behoeften in het hele proces.

Het gezuiverde proceswater wordt efficiënt gecirculeerd door de leidingen m.b.v. ééntraps-, meertraps of drukverhogingspompen.

 

Gerelateerde producten
Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg