Inlaat van onbehandeld water

Overzicht

Overzicht

De eerste stap in het waarborgen van een waterbron voor mijnbouw, mineraalverwerking en watervoorzieningen die zij gerelateerd aan de mijnstand is het winnen van water dat gezuiverd kan worden. Of uw bron grondwater is, oppervlaktewater uit rivieren en meren of gerecycled behandeld water, Grundfos biedt totale pompoplossingen op elke schaal, van dompelpompen tot blokpompen en enorme split case axiale flow pompen.

Voor het duurzaam ontrekken van water van een bron is het nodig dat de pompoplossing kosten-effectief is, een probleemloze werking biedt en dat het energieverbruik is geoptimaliseerd. Grundfos beschikt over tientallen jaren ervaring op het gebied van ontwikkeling van besturings- en bewakingssystemen voor pompoplossingen en produceert haar eigen pompmotoren voor alle soorten vloeistof- en doorstromingsvereisten. Dit waarborgt een perfecte afstemming op de hydraulica, motoren, elektra en alle andere mechanische componenten waaruit een uitgebreide pompoplossing bestaat, zodat het best mogelijke efficiëncy punt wordt bereikt.

De selectie van het juiste materiaal is de belangrijkse methode van corrosiepreventie, waardoor de levensduur van pompsystemen wordt verlengd. Grundfos kan de specialistische expertise bieden om u te helpen uw prestatiedoelstellingen te halen, van de eerste identificatie van de behoeften, tot de selectie, installatie, het bedrijf en onderhoud van de pompoplossing. Daarnaast maakt Grundfos inbedrijfstellingscontracten en servicecontracten op maat voor u en kunnen reservedelensets en on-site aanbevolen reservedelen ook worden geregeld.

Gerelateerde producten
Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg