Koelen

Overzicht

Overzicht

Koelen

De Grundfos koelmiddelpompen zijn ideaal voor het rondpompen van koelmiddelen in toepassingen met temperaturen onder de 0°C. Doelmatig, betrouwbaar en zonder afwijking van de ingestelde temperatuur.

Terwijl een standaard enkeltraps centrifugaalpomp doelmatig brijn en glycol verpompt, is een meertraps pomp geoptimaliseerd voor koelmiddelen die gevaarlijker zijn en een hogere druk vragen, zoals kooldioxide en ammoniak.

De meertrapspomp kan worden geleverd met een magnetische koppeling (MAGdrive) of canned motor die efficiënt het risico elimineert van gevaarlijke lekkage en perfect veilige werkomgevingen waarborgt. Daarnaast kan de speciale Grundfos pomp bijdragen aan een groenere wereld door de circulatie van kooldioxide. Met name in derdewereld landen waar grondstoffen schaars zijn is het zinvol om een natuurlijk koelmiddel zoals kooldioxide te gebruiken in plaats van het produceren van duren synthetische koelmiddelen.

Boven het uitgebreide programma pompen van hoge kwaliteit van primaire koelmiddelen biedt Grundfos ook een speciaal pompprogramma voor secundaire koelmiddelen die probleemloos werken bij temperaturen tot minimaal -60°C. Alle koeloplossingen kunnen natuurlijk worden aangepast aan individuele vereisten.

 

Belangrijke opmerkingen

  • Grundfos biedt een uitgebreid programma pompen dat voldoet aan de ATEX-richtlijn.
Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg