Afvalwater

Overzicht

Overzicht

Gemakkelijk, efficiënt afvalwatermanagement
Voor de meeste mensen is huishoudelijk afvalwater in de vorm van vuil water uit wastafels, wasmachines en toiletafval iets dat gewoon vanzelf in het riool verdwijnt. In de meeste gevallen is dat ook zo.

Maar wanneer u problemen heeft met overstromingen of grondwater dat uw kelder binnendringt, afvalwater wilt lozen van onder het rioolwaterpeil of extra sanitaire voorzieningen wilt realiseren op enige afstand van de hoofdafvoerleiding, dan heeft u een Grundfos afvalwaterproduct nodig om de taak uit te voeren.

Het Grundfos programma van huishoudelijke afvalwateroplossingen voor één- en tweegezinswoningen omvat dompelbare effluentpompen, dompelbare en draagbare afvalwater- en drainagepompen alsmede opvoerstations voor het pompen van grijs afvalwater en toiletafval naar de hoofd rioolleiding. Wat u ook nodig heeft, wij hebben de oplossing. Wanneer u thuis uitzonderlijke prestaties wilt, kies dan voor Grundfos Home Performance!

Compacte, all-in-one opvoerstations
Al onze huishoudelijke opvoerstations zijn ontworpen voor een moderne levensstijl. De compacte, all-in-one units passen in zeer krappe ruimtes, hetgeen betekent dat u een extra wastafel of toilet kunt toevoegen of een nieuwe badkamer kunt bouwen waar u maar wilt. Een gemakkelijke installatie en geringe geluidsproductie zijn andere opvallende kenmerken van het programma.

Betrouwbare en veelzijdige afvalwaterpompen
De afvalwater- en drainagepompen zijn ook ontworpen met de huiseigenaren en met vele toepassingsmogelijkheden. De dompelpompen worden onder het begane grond niveau ingebouwd voor het oppompen van huishoudelijk afvalwater van wasmachines, wastafels en douches, of voor het regelmatig besproeien van de tuin.

Voor tijdelijk gebruik en een verhoogde flexibiliteit, kunnen de lichtgewicht draagbare pompen verplaatst worden voor het ter plekke uitvoeren van een drainagetaak - bijvoorbeeld bij overstroming of het legen van zwembaden en tanks.

Alle pompen munten uit qua hoge prestaties, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn bestemd voor een lange, probleemloze levensduur in uw woning.

Cases
Downloads
Brochures

Afvalwater

Download informatie over het Grundfos afvalwaterprogramma en gerelateerde zaken:

Home Performance

HOME PERFORMANCE beantwoordt aan elke ...

Meer informatie over het HOME PERFORMANCE pompprogramma, een muurposter en een volledig overzicht van het marketingcampagneplan voor dit seizoen.


Home Performance programma

HOME PERFORMANCE programmafolder

Nu kunt u alle essentiële informatie over het HOME PERFORMANCE programma in uw zak steken.


Nieuws
Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg