Waterregelcentrum

Overzicht

Overzicht

Pompoplossingen maken deel uit van complexe systemen waar alles efficiënt op elkaar in moet werken om een vlekkeloos en continu bedrijf te waarborgen. Grundfos heeft een programma ontwikkeld van speciale communicatiemodules en besturingen voor elke eventualiteit, van sensoren tot BUS-units en afstandsbedieningen en maatwerk software. Grundfos oplossingen kunnen communiceren met 95% van de communicatiestandaarden die beschikbaar zijn op de markt.

Speciale besturingen maken een gemakkelijke regeling van typische en speciale pompfuncties mogelijk zoals energie-optimalisatie en bieden een gemakkelijk te gebruiken SCADA-interface. Software tools maken het mogelijk dat inbedrijfstellingsdata worden opgeslagen voor het volgende pompstation, waardoor een snelle inbedrijfstelling mogelijk is met minder risico. Voor de communicatie met een centraal SCADA-systeem of bewakingsregelaar, zijn de Grundfos bewakings- en regelsystemen voorzien van plug-and-play communicatie-interfaces.

Watersystemen kennen grote fluctuaties in vraag voor prestaties. De Grundfos reeks niveauregelaars biedt een uiterst betrouwbare bewaking en regeling van max. zes pompen en kunnen samenwerken met motorbeveiliging en frequentie-omvormers. Een uitgebreid programma van sensortoebehoren - zoals niveau-, debiet- en temperatuursensoren - waarborgen dat u kunt beschikken over de benodigde data voor het besturingssysteem van uw pomp. Bewakings- en regelspecialisten van Grundfos kunnen bijdragen aan het vinden van de juiste oplossing op basis van uw doelstellingen voor een bepaalde configuratie.

Grundfos kan de specialistische expertise bieden om u te helpen uw prestatiedoelstellingen te halen, van de eerste identificatie van de behoeften, tot de selectie, installatie, het bedrijf en onderhoud van het pompstation. Grundfos inbedrijfstellingsovereenkomsten waarborgen een juiste installatie en servicecontracten beslaan alle eventualiteiten, van routine onderhoud tot reserve-onderdelen en pomp-audits.

Downloads

Downloads

 

Pompen voor waterbehandeling

Pompen voor waterbehandeling

Waterbehandeling met de pomp als centraal element.


wu profiel

Doe eens een stapje terug...

Krijg oog voor het grote geheel. Grundfos Water Utility profielbrochure.


Contact
Verkoopkantoor

Telefoonnummer

03 870 73 20

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg
Service center

Telefoonnummer

03 870 73 50

Adres

Boomsesteenweg 81-83
B-2630 Aartselaar
BELGIUM

Salesverantwoordelijke voor:

  • België
  • Luxemburg