Lichte bestanden in BIM assets

Grundfos BIM assets - a better set of data

Een lichter werkbestand maken in minder tijd

Uw uitdaging:

BIM (Building Information Modelling) is een waardevol hulpmiddel voor het beheren van elke stap in de levenscyclus van een gebouw. Het voorziet in een real-life simulatie van alle taken die gerelateerd zijn aan het ontwerp, de bouw, de inbedrijfstelling en werkzaamheden. Maar BIM assets (bedrijfsmiddelen) zijn vaak gebaseerd op 3D-tekeningen afkomstig van de ontwikkeling van het product, in dit geval een pomp. Dit resulteert in zware bestanden met veel gedetailleerde informatie over het uiterlijk van de pomp, wat weinig waarde heeft voor mensen die met BIM werken.

Onze oplossing:

Om te zorgen dat de snelheid van uw workflow niet sterk achteruitgaat heeft Grundfos bewust BIM assets van nul af aan opgebouwd, zodat deze BIM assets gegevens bevatten die van belang zijn voor modelgebruikers. Grundfos BIM assets is een 'data-light' concept, waarbij de componenten kunnen worden weergegeven in een resolutie die tegemoet komt aan uw behoeften en voorkeuren. Toegang tot alle relevante service- en onderhoudinformatie is inbegrepen in het model dat snel en nauwkeurig werkt voor alle bedrijfsgegevens en -geometrieën.


Krijg nu toegang tot alle voordelen  

Wilt u nog meer leren? Doe mee met de Grundfos Ecademy voor toegang tot video's en downloadbare presentaties om u te helpen gebruik te maken van BIM technologie en de vele voordelen van het werken met lichte, speciaal gemaakte BIM assets. Bezoek nu het gratis online trainingsplatform om inzicht te krijgen in BIM en vele andere onderwerpen.

BIM Video

Kies de juiste asset

Grundfos BIM datasets zijn gemaakt als type-catalogi en bevatten de complete serie standaard uitvoeringen. Hierdoor kunt u snel schakelen tussen productmaten als er veranderingen in het
systeem optreden tijdens de ontwerpfase.

Grove weergave, gemiddelde weergave, fijne weergave
Grove weergave, gemiddelde weergave, fijne weergave. Alle uitvoeringen bevatten complete geometrie- en aansluitgegevens.