Over wereldwijde services

Grundfos Service vormt langdurige partnerschappen

BE responsible
Grundfos pompen hebben een laag energieverbruik en de hoogst mogelijke capaciteit tijdens hun hele levensduur. Daarom worden de Grundfos Service Solutions inclusief reserveonderdelen en vervangingsets al in de ontwikkelingsfase omschreven.

THINK ahead
Service Excellence en Service Solutions vormen de basis voor langdurige klantrelaties en partnerschappen die een essentieel onderdeel van Grundfos' betrokkenheid vormen.

INNOVATE is the essence
Problemen geven mogelijkheden aan. Grundfos houdt alle storingen van onderdelen bij, en informeert alle betrokkenen hierover. Deze aanpak garandeert dat mogelijke productieproblemen op efficiënte wijze worden opgespoord en opgelost.

Continue cyclus
Dit uit zich in een continue verbetering gedurende de hele levensduur van de pomp en uw systeem als geheel. Bij Grundfos wordt dit gedaan via een continue cyclus van installatie, bedrijf en vervanging. Voor elk van deze fasen kan onze service-organisatie specifieke voorstellen doen waardoor uw bedrijf zo probleemloos kan doorwerken als de omstandigheden mogelijk maken.