Installatie

Een goede werking begint met de juiste installatie

Grundfos Service zorgt voor een correcte pompinstallatie en inbedrijfstelling voor optimale pompprestaties door getrainde technici en ons netwerk van professionele partners.

Een correcte installatie is essentieel voor optimale pompprestaties. Als het installatieproces niet correct wordt uitgevoerd, dan kan de pompcapaciteit zo maar halveren. U merkt waarschijnlijk niet eens dat er iets aan de hand is, maar het kan betekenen dat pompen vroegtijdig verslijten of geld simpelweg door uw vingers glipt als verspilde energie.

Grundfos Service garandeert dat dit niet gebeurt. Onze zorgvuldige beschouwing van de Life Cycle Costs van al onze producten betekent dat we de beheersing hebben over de echte costs of ownership van onze pompen - inclusief de aanschafprijs, installatie, bedrijf, vervanging en zelfs de afvalwaarde.

Getrainde technici en ons netwerk van professionele partners weten wat ze doen, waardoor ze alles op de juiste manier kunnen doen. Grundfos biedt een inbedrijfstellingsovereenkomst die elke uit te voeren servicetaak en de betreffende producten beschrijft, wat onze betrokkenheid bij een correct installatieproces aangeeft.

Grundfos voegt ook uitgebreide garantie toe aan onze producten, en geeft u financiële zekerheid via een feilloos installatieproces. Zoals met alle aspecten van Grundfos Service wordt dit binnen een mum van tijd gedaan.

Meer informatie? Grundfos Product Center