Werking

Optimaliseer werking met een service-overeenkomst

Uw dagelijkse werkzaamheden moeten efficiënt en zonder onderbreking zijn, en het ondertekenen van een service-overeenkomst met Grundfos is een logische stap hiervoor. We zorgen voor pomponderhoud als dat aan de orde is, voorkomen mankementen en houden geplande uitval op een minimum.

Met een Grundfos service-overeenkomst kunt u er zeker van zijn dat uw systeem optimaal werkt. Een service-overeenkomst is een contract tussen uw bedrijf en Grundfos waarmee u - en mogelijk uw hele bedrijf - kortingen en voordelen kunt krijgen. Met Grundfos als partner krijgt u altijd een overzicht van uw onderhoudsbudget.

Een voortreffelijke 24-uurs service is mogelijk vanuit ons wereldwijde netwerk van erkende servicepartners. Zij zorgen ervoor dat u elk benodigde reserve-onderdeel kunt bestellen en ontvangen, zelfs op korte termijn. Ons wereldwijde netwerk van erkende partners is uw garantie dat jaarlijkse controles, preventief onderhoud en servicen van uw pompen steeds wordt uitgevoerd door ervaren servicetechnici die getraind zijn door Grundfos en die altijd up-to-date zijn.

Daarnaast bieden we de Grundfos pompaudit, een diagnostisch hulpmiddel dat we gebruiken om te controleren of het energieverbruik van uw pompsystemen is geoptimaliseerd om te waarborgen dat uw kosten tot een absoluut minimum worden beperkt - nu en in de toekomst. Onze zorgvuldige beschouwing van de Life Cycle Costs van al onze producten betekent dat we de beheersing hebben over de echte costs of ownership van onze pompen.