Service-overeenkomsten

GrA2423_w

Een Grundfos service-overeenkomst garandeert een efficiënt en ononderbroken bedrijf van uw pompsysteem en geeft u toegang tot Grundfos servicecentra en erkende servicepartners wereldwijd, 24 uur per dag.

Voorkomen is beter en goedkoper dan genezen

Wanneer u uw pomp eenmaal heeft aangeschaft, dan wilt u dat deze efficiënt en betrouwbaar blijft werken. Een service-overeenkomst met Grundfos geeft u gemoedsrust. Ook economisch gezien is het verstandig: het geeft u een goed overzicht van uw onderhoudsbudget en biedt vele voordelen.

U combineert simpelweg een serie serviceprogramma's die aansluit op uw behoeften, en laat ons het geplande onderhoud uitvoeren om uitval te voorkomen. We bieden drie typen service-overeenkomsten voor alle pompen:

  • Basis
  • Uitgebreid
  • Totaal

Welke u ook kiest, uw apparatuur wordt altijd geserviced door speciaal getraind personeel.

De rendabele keuze
Goed onderhouden pompen kunnen uw energieverbruik met maximaal 50% verminderen, en in een serie pompen die samenwerkt kan één defecte pomp invloed hebben op alle andere pompen. Een Grundfos service-overeenkomst beperkt uw totale costs of ownership van een pomp tot een minimum, want omdat we kijken naar de Life Cycle Costs van al onze producten hebben we controle over de daadwerkelijke costs of ownership van onze pompen.

Het afsluiten van een service-overeenkomst en het laten servicen van uw pompen door onze zeer ervaren servicemonteurs vormt een garantie tegen onvoorziene uitgaven. Regelmatige service en onderhoud van uw pompen garandeert dat ze met optimaal rendement werken.