Reserve-onderdelen

Grundfos service-onderdelen per product

Reserve-onderdelen waar en wanneer u ze nodig heeft
Grundfos heeft per product service-onderdelen gedefinieerd, zodat kritische reserve-onderdelen altijd op voorraad zijn en hinderlijke en onnodige uitvaltijd voor onze klanten wordt voorkomen. De volledige documentatie van onze reserve-onderdelen staat op Grundfos Product Center, een deel van de aanzienlijke reeks online diensten die op onze website wordt aangeboden.

Grundfos zorgt ervoor dat de behoeften en verwachtingen voor de toelevering van reserve-onderdelen hand in hand gaan, afhankelijk van uw pompsysteem, het kritieke karakter van uw opstelling, of het aanpassingsniveau van uw pompen.

Grundfos geeft een beschikbaarheidsgarantie van tien jaar op alle reserve-onderdelen, en geeft u ook toegang tot diensten zoals online bestellen van reserve-onderdelen en ondersteuning hierbij, een complete reeks speciaal ontworpen servicesets, diensten om voorraden te beheren, lijsten met aanbevolen reserve-onderdelen en meer.

24/7 logistiek en levering
Bij Grundfos ondersteunen we onze diensten voor reserve-onderdelen met een efficiënte, wereldwijde infrastructuur voor probleemloze, snelle reactie en levering. Met een krachtig logistiek systeem kunnen service-onderdelen worden opgenomen in een service-overeenkomst, of direct bij Grundfos worden besteld. Zo nodig kan Grundfos reserve-onderdelen vanuit onze pakhuizen binnen 24 uur na ontvangst van uw bestelling verschepen.

Als de betrouwbaarheid van uw opstelling echter kritisch is, of als uw pompen op maat gemaakt zijn, dan biedt Grundfos u de mogelijkheid om uw eigen voorraad aan aanbevolen reserve-onderdelen bij het oorspronkelijke verkooppunt aan te schaffen.