ECADEMY

UW THEMA'S

Grundfos Autoadapt

Deze module helpt u de Grundfos AUTOADAPT technologie beter te begrijpen en hiervan te profiteren. De AUTOADAPT technologie wordt gebruikt in enkele van onze producten, met inbegrip van de ALPHA2 circulatiepomp.

De Grundfos MAGNA3

Voltooi dit onderwerp om alles te leren wat u zou moeten weten over de Grundfos MAGNA3 circulatiepomp, inclusief technische details en voordelen voor installateur en huiseigenaar.

Drukverhogers

Blijf goed op de hoogte van Grundfos CM Boosters en MQ Boosters, inclusief de geavanceerde CMBE Booster met aandrijving met variabel toerental voor comfort door constante druk.

Basiskennis en pomptypes

Is het nodig om uw basiskennis op te frissen over hoe pompen werken en hoe ze zijn onderverdeeld? Dit onderwerp geeft u de antwoorden, en geeft een overzicht van de belangrijkste pomptypes die Grundfos maakt.

Life Cycle Costs

Dit thema biedt u een introductie tot het concept van life cycle cost analyse en legt de verdoken kosten van pompsystemen bloot.

Mengkringen

Dit onderwerp biedt een algemene introductie tot mengkringen en systemen met mengkringen waarbij je onder andere te weten komt hoe deze juist werken.

Airconditioning

Dit onderwerp kijkt naar airconditioning vanuit twee gezichtspunten: 1) Hoe de juiste besturingsmodus te kiezen en 2) Betaalbaarheid en flexibiliteit van verschillende systemen.

Grensverleggende verticale inline pomp: TPE3

De Grundfos TPE3 is een verticale inline-pomp met ongeëvenaard rendement en een groot aantal intelligente functionaliteiten. Leer er hier alles over.

Afvalwater in utiliteitsgebouwen

Leer alles over de meest gebruikelijke manieren om afvalwater te verwijderen uit utiliteitsgebouwen, en ook over de aanpak van waterafvoer bij het plannen van een gebouw.

Basis hydraulica en pompwerking

In dit onderwerp maakt u kennis met de grondbeginselen van de hydraulica. Hierdoor krijgt u ook een beter begrip van de werking van de pomp.

Motoren en motorbeveiliging

Door dit onderwerp zult u de motoren die gebruikt worden in pompen beter begrijpen, en leert u hoe u deze pompen kunt beschermen om hun gebruiksduur te verlengen.

Irrigatie - pompen dimensioneren

Leer hoe u de pompgrootte bepaalt die nodig is voor een irrigatiezone.

Irrigatie - bewaking en besturing

Dit onderwerp leert u te begrijpen hoe apparaten voor bewaking en besturing hoge rendementen opleveren voor complexe irrigatiesystemen.

Verwarmingssystemen

In dit onderwerp leert u over verwarmingssystemen in utiliteitsgebouwen, met speciale aandacht voor onbalans in het systeem en de voordelen van het gebruik van intelligente pompoplossingen. 

Inzicht in ketelsystemen

Dit onderwerp laat zien waar u op moet letten bij het ontwerpen van stoomketelsystemen en hoe u kunt zorgen voor een efficiënte niveauregeling in de ketel.

De basisprincipes van ontzilting

Dit onderwerp geeft u inzicht in hoe ontziltingssystemen werken, waarom het inbedrijfstellen ervan loont en hoe u brijn in pure energie omzet.

Industriëlle waterbehandeling

Dit onderwerp biedt een algemene inleiding tot waterbehandeling in industriële processen, waaronder een meer gedetailleerd overzicht van de verschillende processtappen.

Inleiding tot temperatuurregeling

In dit onderwerp wordt een korte inleiding gegeven tot temperatuurregelsystemen, met inbegrip van het optimaliseren van een systeem en waar u op moet letten bij het ontwerpen van een systeem.

Grundfos ALPHA3

Dit onderwerp biedt een inleiding in de ALPHA3 met speciale nadruk op het efficiënt en gemakkelijk balanceren van verwarmingssystemen in eengezinswoningen.

Grundfos GO Balance:

Grundfos SCALA2 boosterpomp

In dit onderwerp maakt u kennis met de toepassingen en voordelen van de waterboosterpomp SCALA2, inclusief het concept van perfecte waterdruk.

Grundfos Comfort

Grundfos COMFORT is onze serie systemen voor warmwatervoorziening voor huishoudelijke toepassingen. In dit onderwerp duikt u in COMFORT en alle geavanceerde technologie die daarachter verscholen ligt.

De Grundfos Sololift2

De Grundfos SOLOLIFT2 is een veelzijdige serie opvoerinstallaties voor woonhuizen en lichte utiliteitsgebouwen. In dit onderwerp maakt u kennis met de serie, en met de belangrijkste eigenschappen en voordelen.

De Grundfos Unilift

Ontdek hoe de Grundfos Unilift KP, AP/AP-B en CC tegemoet komen aan drainage-gerelateerde behoeften in een groot aantal toepassingen thuis.

 

Regenwaterrecuperatie

Regenwaterrecuperatie zal in de toekomst belangrijker worden naargelang zuiver drinkwater schaarser wordt in de wereld. Dit thema introduceert onze reeksen oplossingen voor huishoudelijke regenwaterrecuperatie installaties.

ALPHA2

Het ALPHA2 thema leert u alles wat u moet weten over deze klassieke, kleine circulator - van voordelen tot installatie en regelmethodes.

De Grundfos MQ

De Grundfos MQ is een plug & play, eenvoudig te installeren en eenvoudig te bedrijven alles-in-één booster voor gebruik in woonhuizen. Gebruik het MQ trainingsonderwerp om te leren waarom de pomp ideaal is voor toepassingen binnen en buiten woonhuizen waar lage waterdruk een probleem is. U leert ook punten die van belang zijn bij het installeren en bedrijven.

Waterbronnen en andere grondwatertoepassingen

Grundfos levert een breed scala aan dompelpompen voor waterbronnen en andere grondwatertoepassingen. Voltooi dit thema om kennis te maken met onze SP/SPA, SQ en SQE pompen voor waterbronnen.

De SP-dompelpomp

In deze cursus laten wij u zien hoe u de dompelmotoren in uw SP-pomp beschermt. We tonen u ook de voordelen van het werken met een frequentieregelaar en hoe u het kabeldimensioneringsproces optimaliseert.

Toon: